Nederland

Functie: Voorzitter

Mijn naam is Zoelaiga Herfst.
Ik ben geboren in 1961, moeder van drie volwassen zonen en één dochter. Ik ben geboren in het district Nickerie te Suriname. Ik ben woonachting in Purmerend (Nederland)

Mijn beroep is verpleegkundige, ik ben werkzaam in een ziekenhuis in Amsterdam. Mijn hobby’s zijn: muziek luisteren, dansen, tv kijken.

Ik ben erg gek op kinderen, vandaar mijn inzet om er voor te zorgen dat deze doelgroep, ook de voorzieningen krijgt waar ook zij recht op heeft.

Functie: Vrijwilliger

Mijn naam is Napi Pattiasina

Functie:  Penningmeester

Geachte sympathisanten van stichting Angel’s Garden. Bij deze wil ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Reno Boldewijn, bij velen in de wandelgangen bekend als Bollie. Mijn geboorte plaats is Paramaribo (Suriname).

Mijn hobby’s zijn: voetballen, zingen, dansen en deelname aan het verenigingsleven. Het is mij een groot voorrecht binnen deze stichting de zeer betrouwbare functie van Penningmeester (financiële zaken) te mogen vervullen.
Stellig zult u wel begrijpen, dat het niet zo’n eenvoudige taak is.
Reden waarom ik dit zeg, heeft te maken met het simpele feit, dat het beheren van gemeenschapsgelden een kwestie van wederzijds vertrouwen is.

Binnen het bestuur van diverse organisaties heb ik vaker deze taak mogen vervullen, gelukkig naar volle tevredenheid van de overige leden. Ook in het privé- en zakenleven weet ik mij thans nog te manifesteren.

Eveneens is het mijn bedoeling om de fondsen van Angel’s Garden met alle eerlijkheid langs veilige wegen te leiden, tot bereik van het doel waarnaar wij streven.

Functie: Secretaris

Mijn naam is Madzy Rellum en ben 52 jaar oud. Geboren in Paramaribo (Suriname) en ben woonachtig in Purmerend (Nederland).

Ik ben ziekenverzorgende geweest en heb een SPW4 opleiding achter de rug. Op dit moment ben ik niet meer actief in de gezondheidszorg. Mijn hobbies zijn leen, computeren en sociaale bezigheden.

Bij Angel’s Garden heb ik mij vorig jaar aangemeld om als vrijwilligster actief te zijn. Sinds het begin van de oprichting Angel’s Garden heb ik altijd al een steentje willen bijdragen. Eindelijk is het zover en ben ik werkzaam als Secretaris voor een aantal uur per week.

De doelgroep is een onderbelichte groep waar ik mijn bijdrage zoveel mogelijk wil leveren, waar nodig.

Vrijwilligster

Ik ben Sherwood Feliksdal, een 27 jarige jongedame met een brede interesse. In het dagelijke leven ben ik werkzaam in een juridische omgeving, verder studeer ik nog, omdat ik het van levensbelang vind om zoveel mogelijk kennis op te doen. Mijn motivatie om mee te doen aan Angels Garden is groot, gezien ik graag opkom voor groepen die niet volledig worden erkend in de samenleving. Zij hebben net zo veel talent als iedere ander, dit talent moet worden gestimuleerd en tot ontwikkeling worden gebracht. Ik ben van mening dat Angels Garden dit kan.

Vrijwilligster

Ik ben Hennah Kensmil